Web Analytics
Livrare și retur

Livrare și retur

Livrarea se face prin curier în zilele lucrătoare luni-vineri. De obicei livrăm a doua zi.

Costul transportului este definit dinamic în comandă, in funcție de produs și se va regăsi bine afișat.
Toate problemele legate de transport rămân în responsabilitatea noastră și se rezolvă integral cu notificare telefonică prin înlocuire produse în primele 48 ore de la primirea comenzii. 
Nu trebuie să plătiți nimic în plus.
Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost primite, in ambalajul original, altfel daunele se recalculează și se scad din valoarea totală 20-30% pentru retestare, reambalare, inlocuire telecomenzi, cabluri sigilii etc.
Potrivit OUG nr 34/2014 privind drepturile legale de retur în 14 zile pentru comerț la distanță, cumpărătorul are dreptul să returneze un bun în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea niciunui motiv si fără a suporta alte costuri decât cele de livrare, tur-retur. 
Neridicarea/uitarea produselor din service de la curier  sau din magazin se taxeaza cu 10lei/zi depozitare pentru colete pana in 10kg si 20 lei/zi pentru colete/marfuri de peste 10kg.
Pentru a beneficia de drepturile de returnare, va recomandam sa returnati produsul in starea in care l-ati primit: in ambalajul original (cutie sau punga) si sa ambalati coletul corespunzator (folie/punga/hartie protectoare), inainte de a fi predat curierului, pentru ca awb-ul lipit de catre curier sa nu deterioreze cutia.
De asemenea, pentru a evita refuzul cererii de returnare este recomandat sa nu returnati produsele deja folosite, deteriorate sau probate pe o suprafata murdara deoarece, in acest caz nu sunt indeplinite conditiile de returnare, iar acest lucru va atrage dupa sine plata altor taxe suplimentare sau nereturnarea banilor.
Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice, șocuri electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii, dar se recalculează reparațiile, înlocuirea lor etc. 
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat. In cazul in care produsul returnat are urme vizibile de murdarie sau este deteriorat prin folosire abuziva, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a retine pana la 30% din valoarea de vanzare a produsului, pentru readucerea acestuia la conformitate, in vederea repunerii lui in vanzare, in conformitate cu prevederile legale.

Persoanele juridice nu au drept de retur decât dacă produsul nu corespunde cu descrierea.

–  produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă și care au fost desigilate de consumator (de exemplu, articole de lenjerie intimă desigilate, lame de ras, periuțe de dinți). O situație interesantă în această ipoteză este faptul că o saltea achiziționată online și a cărei folie de protecție a fost îndepărtată este supusă aceluiași regim ca în cazul articolelor de îmbrăcăminte și, deci, poate fi returnată. Hotărârea CJUE din cauza C-681/17 (martie 2019) statuează: ” Ca și în cazul unui articol de îmbrăcăminte, se poate prezuma că comerciantul este în măsură ca, prin intermediul unei curățări sau al unei dezinfectări, să facă salteaua proprie pentru o nouă comercializare, fără a aduce atingere imperativelor de protecție a sănătății sau de igienă”;


Returnare bani: în cazul în care comanda a fost returnată, banii vor fi returnați în termen de maxim 14 zile de la primirea produsului de către SC DENIS DTH TV S.R.L / DENIS VISION SRL / DENISNETWORK SRL , în contul indicat de către client și în acord cu datele de pe factură. Returul banilor se face NUMAI PRIN BANCĂ, noi nu putem trimitem plicuri cu bani.


Persoanele juridice nu au drept de retur decât dacă produsul nu corespunde cu descrierea.

PFA-urile și persoanele juridice nu beneficiază de dreptul de retur în 14 zile. Nici ANPC-ul nu intervine într-un contract între o persoană juridică și un magazin, acolo se consideră ca la orice alt contract încheiat între două firme și problemele se rezolvă la tribunal pe spețe de drept comercial.

Clientul plătește returul, acesta va avea de plătit acest retur.