Livrare și retur

Livrarea se face prin curier în zilele lucrătoare luni-vineri. De obicei livrăm a doua zi.

Costul transportului este definit dinamic în comandă, in funcție de produs și se va regăsi afișat.

Toate problemele legate de transport și de produs rămân în responsabilitatea noastră și se vor rezolva integral prin înlocuirea produselor, notificarea telefonică urmând să fie făcută în primele 48 de ore de la primirea comenzii. 

Nu este necesar să plătiți nimic în plus.


Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost primite, în ambalajul original. În caz contrar, daunele vor fi recalculate, iar valoarea totală va fi scăzută cu 20-30% pentru retestare, reambalare, înlocuirea telecomenzilor, cablurilor, sigiliilor etc..
Potrivit OUG nr. 34/2014 privind drepturile legale de retur în cazul comerțului la distanță, cumpărătorul are dreptul să returneze un bun în termen de 14 zile calendaristice, fără a invoca niciun motiv și fără a suporta alte costuri decât cele legate de livrare și retur. 


Neridicarea/uitarea produselor din service de la curier  sau din magazin se taxeaza cu 10lei/zi depozitare pentru colete pana in 10kg si 20 lei/zi pentru colete/marfuri de peste 10kg.
Pentru a beneficia de drepturile de returnare, va recomandam sa returnati produsul in starea in care l-ati primit: in ambalajul original (cutie sau punga) si sa ambalati coletul corespunzator (folie/punga/hartie protectoare), inainte de a fi predat curierului, pentru ca awb-ul lipit de catre curier sa nu deterioreze cutia.
De asemenea, pentru a evita refuzul cererii de returnare este recomandat sa nu returnati produsele deja folosite, deteriorate sau probate pe o suprafata murdara deoarece, in acest caz nu sunt indeplinite conditiile de returnare, iar acest lucru va atrage dupa sine plata altor taxe suplimentare sau nereturnarea banilor.


Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice, șocuri electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii, dar se recalculează reparațiile, înlocuirea lor etc. 
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat. In cazul in care produsul returnat are urme vizibile de murdarie sau este deteriorat prin folosire abuziva, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a retine pana la 30% din valoarea de vanzare a produsului, pentru readucerea acestuia la conformitate, in vederea repunerii lui in vanzare, in conformitate cu prevederile legale.


Persoanele juridice nu au drept de retur decât dacă produsul nu corespunde cu descrierea.


Produsele sigilate, de exemplu, articole de lenjerie intimă desigilate, lame de ras, periuțe de dinți, produse de salon cu expunere directă pe piele sau alte produse de ingrijire personală, epilatoare, sau alte produse de curătare ten, unghii etc., NU pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă, daca au fost deja desigilate de 1 consumator.


Returnarea banilor: în cazul în care comanda a fost returnată, banii vor fi returnați în termen de maxim 14 zile de la primirea produsului de către SC DENIS DTH TV S.R.L / DENIS VISION SRL / DENISNETWORK SRL , în contul indicat de către client și în acord cu datele de pe factură. Returul banilor se face NUMAI PRIN BANCĂ, noi nu putem trimitem plicuri cu bani.
PFA-urile și persoanele juridice nu beneficiază de dreptul de retur în 14 zile. Nici ANPC-ul nu intervine într-un contract între o persoană juridică și un magazin, acolo se consideră ca la orice alt contract încheiat între două firme și problemele se rezolvă la tribunal pe spețe de drept comercial.
Clientul plătește returul, acesta va avea de plătit acest retur.
Persoanele juridice nu au drept de retur decât dacă produsul nu corespunde cu descrierea.


COLETELE NERIDICATE SI RETURNATE
Coletele respinse din varii motive, vor fi exonerate de la plata produsului dar nu si de la plata tranportului. Se emite factura separat. Lunar trimitem in instanta buchete de clienti care nu ridica coletele aducand pagube considerabile din comoditate, adresa incorecta, lipsa de responsabilitate civica etc.


Adrese retur : 

ARGEȘ

ȘTEFĂNEȘTI 

CALEA BUCURESTI NR 144B


SAU 


ARGEȘ

PITEȘTI

STRADA DIGULUI NR 23